skip to Main Content

ZIJ WERKEN ER


Victoire, Sorteerster

Victoire is sorteerster bij de groep Terre. Toen ze naar België kwam, kon ze geen baan als naaister vinden zoals ze oorspronkelijk graag had gewild. Maar ze paste zich aan en leerde een nieuw vak. Wilt u net als Victoire een compleet nieuwe baan leren op de werkvloer en in de circulaire economie?

Thierry, Chauffeur

De vrijheid die je voelt als je alleen in je cabine het land doorkruist. Dat is de reden waarom Thierry al 30 jaar chauffeur is in de Belgische afval- en recyclagesector. Een job met toekomst ook volgens hem. Kan Thierry jou overtuigen om als chauffeur in onze sector aan de slag te gaan?

Bianca, Chauffeur

Bianca zag op een dag de kans om vrachtwagenchauffeur te worden bij recyclagebedrijf Renewi. Maar ze had nog geen diploma. Toch ging ze ervoor. Ze startte als belader en met de steun van haar collega’s zette ze door en behaalde ze het juiste rijbewijs. Iets voor jou?

Philippe, Kraanmachinist

Wist je dat een kraanmachinist een belangrijke schakel is in de recyclagewereld? Hij/zij lost de vrachtwagens met het ingezamelde en sorteert het vervolgens voor een correcte verwerking. Het is een job met voldoening, en dat beseft Philippe al 12 jaar. Treed jij in de voetsporen van Philippe?